úterý 3. listopadu 2020

Co namazat na starý hrubozrnný sníh při teplotách pod nulou od firmy REX?

 

Menší rodinná firma z Finska s dlouholetou tradicí. Název i korunka ve znaku odkazuje na krále vosků. Před časem Rex lehce skomíral, ale s příchodem nové generace chytil nový dech a náboj! Tradice. Svébytnost. Severská houževnatost. Za mě se Rex nejvíce podobá Subaru. Samosvorné AWD je stejně unikátní jako výrobky od firmy Rex. Jednoznačně srdeční záležitost ověřená tvrdými severskými podmínkami v zemi, kde se dá běžkovat větší část roku!

Co tedy mazat na starý hrubozrnný sníh při teplotách pod nulou od firmy REX?

Zledovatělý hrubozrnný sníh, -3 °C až -12 °C
Při teplotách vzduchu pod bodem mrazu je starý hrubozrnný sníh extrémně abrazivní a extrémně rychlý. Díky zmrzlému až zledovatělému povrchu nebývá významný ani sací efekt. Rozhodující vlastností je tedy extrémní abrazivnost.

REX Klister Purple
Za daných podmínek pro zledovatělý a hrubozrnných sníh s vysokým oděrem při teplotách vzduchu pod bodem mrazu. REX Klister fialový se vyznačuje vysokou odolností vůči oděru.

REX Klister Blue
Pro zledovatělé stopy a ledovatý hrubozrnný sníh s vysokým oděrem při teplotách vzduchu pod bodem mrazu. Funguje výborně i za nejtvrdších podmínek a v extrémně chladném počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat